Gelatina con fruta dragón y duraznos

Gelatina con fruta dragón y duraznos

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Gelatina con fruta dragón y duraznos. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Gelatina con fruta dragón y duraznos is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Gelatina con fruta dragón y duraznos is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Gelatina con fruta dragón y duraznos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Gelatina con fruta dragón y duraznos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Gelatina con fruta dragón y duraznos is 8 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Gelatina con fruta dragón y duraznos estimated approx 8 horas.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Gelatina con fruta dragón y duraznos using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Gelatina con fruta dragón y duraznos:

  1. 1 pza fruta dragón o pitaya de pulpa blanca, pelada y en rodajas de media luna
  2. 1 lata duraznos en almíbar o 1 mango fresco
  3. 1 frasco cerezas
  4. 1 sobre gelatina de cereza o fresa
  5. 1 sobre grenetina hidratado en media taza de agua
  6. 3 1/2 tazas agua
  7. 1 sobre gelatina de la llamada cristalina
  8. 1 sobre grenetina hidratado en 1/2 taza de agua
  9. 3 1/2 tazas agua
  10. 1 molde de superficie alisada, puede ser corazón, redondo o cuadrado

Instructions to make to make Gelatina con fruta dragón y duraznos

  1. Preparar la gelatina cristalina calentando las 3 y media tazas de agua hasta que estén en hervor fuerte, agregar la gelatina del sobre y disolverla perfectamente en la olla, cuando se haya disuelto agregar la grenetina hidratada y mover con una palita hasta que se derrita por completo, retirar del fuego y dejar enfriar por completo.
  2. Mientras preparar la fruta pelando la pitaya, cortando a la mitad y cortar rebanadas de cada mitad, reservar en refrigeracion, si se usan duraznos eleguir 2 y cortarlos en rebanadas, si es mango pelarlo y sacar la pulpa en cada lado para luego cortar rebanadas, reservar también en el refrigerador, las cerezas elegir unas 10 y cortarlas a la mitad.
  3. En el molde agregar la mitad de la gelatina transparente, meter a refrigeracion por 40 minutos o a que este cuajada pero aún suave, acomodar entonces en la orilla las rebanas de pitaya, luego adentro las de mango o durazno y al final las cerezas al centro, agregar un poco más de la gelatina transparente cuidando que no rebase la fruta o esta flota y se deforma el adorno, refrigerar otros 30 minutos, y ya cuajada agregar el resto de la gelatina cristalina, meter de nuevo a refrigeracion.
  4. Mientras cuaja preparar la gelatina de cereza o fresa, calentando también las 3 1/2 tazas de agua hasta que suelte hervor fuerte, agregar el polvo del sobre y derretirlo por completo en el agua caliente, luego integrar la grenetina hidratada, disolverla por completo, retirar del calor y dejar enfriar por completo.
  5. Una vez tibia, agregarla encima de la gelatina transparente con fruta, cuidando que el chorro no maltrate la gelatina ya cuajada, refrigerar todo el día, al siguiente día desmoldar sumergiendo unos segundos el molde en agua caliente para luego voltearla sobre un plato o charola, refrigerar media hora más para que se vuelva a cuajar bien y la superficie quede alisada, estará lista para consumo.
  6. Gelatina improvisada con los ingredientes de casa, un postre fresco y práctico para los días de verano.

As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of fewer or more components or is a little basically spicy, you can make easy modifications to attain this objective. In other words, begin making your dishes in a timely manner. As for standard food preparation skills for novices you don't need to discover them but only if you grasp some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch recipes but its great something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Super Quick Homemade Gelatina con fruta dragón y duraznos. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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